Headerbild

Bli instruktör

VILL DU BLI EN DEL AV OSS?

Vill du vara med i vårt glada och trevliga Gymmix-gäng samtidigt som du får träna och vara med i en förening där det alltid är något kul på gång? Bli instruktör eller passvärd hos Gymmix Falun!

BLI INSTRUKTÖR

Som instruktör hos Gymmix Falun får du utlopp för din kreativitet och får förmedla rörelseglädje och positiv träningslust. Vi vill att alla ska känna att de kan delta i träningen efter sina egna förutsättningar.

Du får delta i Svenska Gymnastikförbundets utbildningar, inspirationskurser och conventions. Vi ger dig möjlighet att få en mycket bra instruktörsutbildning med många varierande inriktningar. Hos oss kan du kontinuerligt få påfyllning med ny kunskap och nya idéer i ditt ledarskap. Som instruktör får du även ett mindre arvode för de pass du leder samt att du självklart får delta i alla våra övriga träningspass utan kostnad.

BLI PASSVÄRD 

Vill du hjälpa en instruktör med allt det praktiska kring ett träningspass? Att välkomna deltagare, svara på frågor, kontrollera och sälja träningskort, plocka fram träningsredskap m.m. Som tack får du delta i alla våra pass utan kostnad!

KONTAKT

Är du intresserad - prata med någon av våra instruktörer eller kontakta ordförande Gunn Nyberg, e-mail: gny@du.se och berätta lite om dig själv.

 Välkommen till Gymmix Falun!