Headerbild

Öppet hus 28 augusti - 3 september!

2017-08-15 i Allmänt

Gymmix sommarträning är inne på upploppet och nu ser vi fram emot att dela höstens roliga gruppträning tillsammans med dig! Måndag den 28 augusti kl 17.15 kör vi ett specialmixat kickoff-pass på Söderbaumska skolans idrottshall!

Måndag den 28 augusti har vi höststart på Söderbaumska skolans idrottshall med ett specialmixat kickoff-pass då många av våra proffsiga instruktörer medverkar, det kommer att bli riktigt kul!

Vi håller öppet hus under hela vecka 35 (28 augusti -3 september), då provar du alla träningspassen kostnadsfritt!

Vi presenterar en rolig höstnyhet: Jungle Gym XT ett härligt klurigt pass där vi tränar stabiliserande funktionell styrka med hjälp av TRX-band, omväxlande med pulsträning på stepbrädor i intervaller. Flera instruktörer hjälps åt att leda detta pass som redan fått smeknamnet ”djungelpasset”.

En annan kul nyhet är ett nytt Core-pass som leds av vår instruktör Ulrika. Här fokuserar vi på hållningsträning och rörlighet och att bli starkare för att klara vardagen.

Vi är glada att välkomna två nya instruktörer till Gymmix. Johanna och Annette, som kommer att dyka upp på XFIT och gympapassen under hösten. 

Höstens schema ser ut så här;  men titta gärna in här på webben, facebook eller instagram för dagsaktuella uppdateringar om förändringar av pass eller instruktörer.

(klicka på bilden för större scehma)Schema HT17