Headerbild

Renovering av dusch- och omklädningsrum på Söderbaumska!

2014-04-22 i Allmänt

Gymmix har fått information från Söderbaumska skolan att renovering av omklädningsrum och duschrum i idrottshallen kommer att påbörjas under maj månad.

Denna uppfräschning av lokalerna är efterlängtad och kommer att bli ett stort och välkommet lyft för både Gymmix deltagare och skolans elever och lärare.
Det innebär dock att båda omklädningsrummen inklusive duschar och bastu kommer att vara helt avstängda för användande under den tid renoveringen pågår.
Vi har i dagsläget inte fått några detaljer från skolan angående tidsplan för renoveringen, men vi återkommer med mer information snarast möjligt.
Vi är medvetna om att våra deltagare kan komma att uppleva den tillfälliga avsaknaden av omklädningsrum och duschar som besvärlig, men det gäller endast under en begränsad tidsperiod och vi hoppas därför på er förståelse och tålamod under renoveringen.
Slutresultatet med sprillans nya dusch-/omklädningsrum kommer oss alla till godo och vi är övertygade om att det kommer att vara väl värt besväret! 


Vårhälsningar från Gymmix instruktörsteam & styrelse