Headerbild

Gymmix & Första Steget i TV4

2011-06-10 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Projektet är ett samarbete mellan TV4-gruppen, Gymnastik- och Idrottshögskolan och Riksidrottsförbundet. Första steget, en folkfest med både idrott och underhållning. Söndag 4 september kan du springa Tävlingsmilen, Motionsloppet på 5 km för hela familjen eller lattjolajbanloppet för barn upp till tolv år. På området kommmer det också att finnas artister och andra sporter att prova-på. Gymmix kommer att vara delaktig i Falun den 4 september!

Första steget kommer att dyka upp i olika former varje söndag, måndag och tisdag i Nyhetsmorgon.

Vi vill att Sverige ska röra på sig mer, både i vardagen och på fritiden. Är det dags att testa något nytt, komma igång igen eller kanske ta det allra första steget till träning? Forskningen går iallafall inte att förneka, vi blir både piggare, friskare och gladare av att hålla igång kroppen!

Den stora avslutningen på sommaren är löpfester med lopp som anordnas i tre städer i Sverige. I Falun 4 september, Stockholm 10 september och Växjö 28 augusti kommer motionärer av alla slag och åldrar kunna springa ett lopp och dessutom prova på en hel del andra sporter. Evenemangen är också kantade av musik och underhållning - folkfest helt enkelt! 

Läs mer och anmäl dig här!